| home |Familie informatie
foto Heeft foto Heeft De familie Van der Heeft, voor zover is kunnen nagaan, afkomstig uit Delft. Eind 1800 hebben zij zich ook gevestigd in regio Den Haag en Amsterdam later is een wat bredere spreiding over geheel Nederland te zien. In het overzicht van naamdragers bij de Volkstelling van 1947 (per provincie) en per gemeente bij de Volkstelling van 2007 blijft het een relatief kleine familie.
De familie's in deze genealogie verdienden veelal de kost met de ambachtelijke beroepen waaronder o.a. bakker, plateelwerker, metaalbewerker, loodgieter, timmerman, pijpenmaker, sigarenmaker, kruier, borstelhout-maker, tabakskerver en dergelijke. Een kleinere groep was zelfstandige ondernemers zoals winkelier, kapper, schoenmaker, bloemenhandelaar, kruidenier e.d. en bij de overige beroepen komen o.a. voor; politieagent, veldwachter, ambtenaar, musicus, tamboer, bediende, tolgaarder.
Deze genealogie gaat terug tot de tweede helft van het jaar 1600.
Johannes van der Heeft
(1835-1889)
Pietertje Stok
(1835-1919)

Gegenereerd: op 30-09-2012

document Heeft Aantallen naamdragers van der HEEFT bij de volkstelling van 1947 (per provincie) en bij de volkstelling van 2007 (per gemeente)

* klik op de thumbnail om het vergroot weer te geven

Goed om te weten: Met de button "GENEALOGIE" opent u de "Genealogie van Naamdragers van der Heeft". Door middel van de button "PERS-KAARTEN" kunt de persoonskaarten per persoon (gezin) bekijken van alle personen in deze genealogie, ook welke geen naamdrager zijn b.v. kinderen met een moeder van der Heeft (m.u.z. van mogelijk nog in leven zijnde personen welke zijn afgeschermd)
U kunt helpen: Er moet nog veel onderzoek naar de familie van der Heeft gedaan worden, u kunt mij daar bij helpen met informatie, aanvullingen en/of correcties welke u bekend zijn, door te mailen via het contactformulier ik neem dan spoedig mailcontact met u op.