| home |Familie informatie
foto Jansen foto Jansen Deze genealogie is door mij onderzocht omdat ik van de herkomst en achtergronden van de ouders mijn grootmoeder, Antonia Jansen (1888-1979) nagenoeg niets af wist of te weten kon komen vanuit de familie.

Na onderzoek bleek al snel dat haar vader Ariaan Jansen (1845-1907) en zijn familie uit de regio Zwolle afkomstig waren. Dit was voor de familie en mij zelf een verassing.

Haar moeder Antonia Stolker (1855-1940) is geboren in Loosdrecht en was een dochter van Hendrik Stolker en Jannetje van Domselaar. Antonia was 3 jaar oud toen haar moeder overleed. Na het tweede huwelijk van haar vader met Bernadina Wilhelmina Schouten, op 3 maart 1865 te Hoorn, is hij met Antonia in Hoorn gaan wonen.

Ariaan Jansen en Antonia Stolker trouwde op 4 februari 1880 te Amsterdam en vestigden zich daarna in Utrecht.

Op de fotos de ouders van mijn grootmoeder welke trouwde met Johannes Correljé (mijn grootouders van vaderskant), zie ook de genealogie van de familie Correljé.
Ariaan Jansen
(1845-1907)

Antonia Stolker
(1855-1940)


Gegenereerd: op 17 mei 2010

Gegenereerd: op 23-05-2010

document Stolker Aantallen naamdragers STOLKER bij de volkstelling van 1947 (per provincie) en bij de volkstelling van 2007 (per gemeente)

* klik op de thumbnail om het vergroot weer te geven
Van deze familie Jansen is helaas geen duidelijk overzicht te maken van de aantallen naamdragers uit de volkstelling van 1947 en 2007.

Goed om te weten: Met de button "GENEALOGIE" opent u de "Genealogie van Naamdragers". Door middel van de button "PERS-KAARTEN" kunt de persoonskaarten per persoon (gezin) bekijken van alle personen in deze genealogieën, ook welke geen naamdrager zijn b.v. kinderen met een moeder Jansen of Stolker.
(m.u.z. van mogelijk nog in leven zijnde personen welke zijn afgeschermd).
U kunt helpen: Er moet nog veel onderzoek naar de familie Jansen en Stolker gedaan worden, u kunt mij daar bij helpen met informatie, aanvullingen en/of correcties welke u bekend zijn, door te mailen via het contactformulier ik neem dan spoedig mailcontact met u op.

Beknopte parentelen van gerelateerde families
icon Parenteel Jean Matenaer icon Parenteel Leonardus Nicolaas Kosterman